Tvål

Tvål är en mysig liten butik som ligger i Stockholm längs Biblioteksgatan. Butiken har inriktat sig på att sälja handgjord tvål med unika egenskaper vilket skapar en ny typ av produkt på marknaden.

Idag existerat tvålen främst av ett praktiskt syfte, att rengöra och bidra till bättre hygien. Man glömmer ofta bort tvålen då den har blivit en självklar basprodukt som existerar utan att vi ger den en tanke.

DSC_0472

Koncept

Syftet med denna butik är att förfina tvålen som produkt och lyfta den till en högre status med högre estetik, ljuvlig doft, tilltalande form med ett vackert utseende. Det ska kännas fint att använda en tvål, likt en exklusiv parfym som luktar gott. Med dess unika ingredienser som vårdar huden på djupet samtidigt som tvålen på ett hygieniskt sätt ger en ren och fräsch känsla.

Att använda en exklusiv tvål ska ge konsumenten en positiv känsla. Skrämsel stämpeln ska tvättas bort och tvålen ska ta plats på en ny marknad för produkter som vårdar huden. Tvålen ska vara ett alternativ i presentsammanhang där den ska ta plats och etableras som en uppskattad produkt.

Affärsidé

Tvåls affärsidé är att erbjuda exklusiv handgjord tvål av naturliga råvaror, där kunderna garanteras en hög kvalitet och att djurtester inte har genomförts.

DSC_0507

DSC_0517

DSC_0495

DSC_0502

Kontakt

Maija Dahlman
+46 (0) 722 06 13 33
maijadahlman@gmail.com

Leave a Reply