Härd

HÄRD är en kaminbutik som säljer gjutjärnskaminer och alla tillbehör du behöver för att elda i din kamin. Och produkterna är inte bara produkter för att på varje produkt finns också produktens historia, detta för att produkten inte bara ska vara en produkt utan också ge spännande historia som utbildar er som köper produkterna.

Logotyp

IMG_9589

I logotypen har jag använt mig av typsnittet Railroad gothic, det typsnittet finns bara i versaler, typsnittet är condensed och tungt vilket jag hoppas ska kopplas till gjutjärnskaminer.

 

Skyltning

IMG_9585

Skyltningen går ut på att ändra olika ord som låter som HÄRD för att det ska irritera ögat och förhoppningsvis väcka till skratt.

 

Kvitton

IMG_9564

Faktura

IMG_9567

 

Kassar

IMG_9598

Kassarna är bredare än de normala för att inge en stadigare känsla.

 

Hemsida

IMG_9588

Hemsidan ska vara enkel och inge samma känsla som resten av profilen. Internetbutik finns inte men HÄRD kör ut beställningarna till mottagarna.

 

Förpackningar

IMG_9581 IMG_9580

Elden kan både vara varm och mysig men även farlig så därför tog jag fram en brandsläckare som passar in i butikens profil. På baksidan kan man läsa om brandsläckarens historia och få information om hur man använder den och vad den innehåller.

 

IMG_9557 IMG_9560 IMG_9561

När elden väl är lös vill man inte låta den härja fritt så därför förpackade jag även en brandvarnare som uppmanar konsumenten att testa produkten i butiken för att försäkra sig om att den fungerar innan den köps hem.

 

IMG_9553 IMG_9554 IMG_9555

Om man ska köpa en gjutjärnskamin så köper man en för livet. Då kan det vara roligt att göra kaminen personlig. Och detta kan man göra genom att köpa gjutjärnsornament som sedan kan svettsas fast på kaminen.

 

IMG_9551 IMG_9550 IMG_9549

Vill du ha en rökfri brasa som varar länge? Köp då ett tändblock från HÄRD. Detta tändblock består av 40% träspill och 60% vax och kommer se till att du får en mysig brasa på ett enkelt sätt. Bara tänd på hela förpackningen, efter att du lagt in den i kaminen så klart.

 

IMG_9595 IMG_9596 IMG_9597

Ingen rök utan eld sägs det, på HÄRD säger vi ingen rök utan tändstickor.

Leave a Reply