ARTISTRY

ETT NYTT SÄTT ATT UNDERLÄTTA FÖRVARING AV KONSTNÄRSMATERIAL

Sammanfattning av designarbetet

Artistry är en produkt som gör det lätt att förvara sina konstnärsmaterial på ett innovativt och underhållande sätt. En förvaring med kompakt design som blommar ut för att avslöja förvaringens innehåll som består av 150 delar.

Målet med projektet har varit att skapa en lösning som gör det möjligt för konstintresserade och nybörjare att komma i gång med att skapa konstverk. En konstnärskit som gör det möjligt för nybörjare att får prova på ett brett urval av populära konstnärsmaterial. Hjälpmedel som gör det lätt för nybörjare att lära sig olika tekniker och metoder för att skapa konstverk.

Med hjälp av flera undersökningar om hur viktigt konst är för människans hälsa och välmående, och hur viktig den är för samhället, genom flera analyser av olika konstnärsmaterial och genom flera typer av tester har en innovativ och kompakt konstnärskit för nybörjare tagits fram som inspirerar nybörjare till att skapa konstverk och uttrycka sina känslor och tankar.

SKISSER

ARTISTRY

En kompakt konstnärskit som består av plywoodskivor inklädd i svart tyg på insidan och svart fuskskinn med mönster på utsidan
Övre lucka och främre lucka öppnas…
Vänster sida och höger sida öppnas…
Vänster sida innehåller 20 pasteller.
Höger sida innehåller 114 akvareller.

Förvaringen är helt utfälld.
Främre lucka har plats för stifthållare, stiftpennor, fineliners etc.

36 stycken markers.

Fysisk modell

Förvaring för 32 färgpennor som liknar böcker.

Makis Andersson | anderssonmakis@gmail.com | ID21 | MIUN 2024

One thought on “ARTISTRY

Leave a Reply